Grafische Visuals van de vraagstukken

Knipsel VisualTijdens de Tafelbijeenkomsten wordt er niet genotuleerd. Marco van der Kooij is de grafische notulist van de Tafel van 5 en legt hetgeen besproken wordt bij een vraagstuk vast in een grafische visual.

Deze Visuals kunnen wel tot posterformaat groot zijn en geven de inbrenger van het vraagstuk een mooi overzicht van de verschillende mogelijkheden die hij of zij met zijn vraagstuk kan oppakken en de desbetreffende deelnemers een terugblik op weer een interessante en energieke tafel.

De Tafel van 5 organiseerde de Next Level Events

Tafel AmsterdamTijdens deze events in Amsterdam en Rotterdam werd de volgende stap van de Tafel van 5 gepresenteerd, de add-on van de Tafel van 5.

De add-on is een toevoeging en versterking van het gedachtegoed van de Tafel van 5, waarmee we willen bewerkstelligen dat de Tafel ook buiten de bijeenkomsten een toegevoegde waarde is en de leden meer met elkaar verbinden. Hiermee trachten wij het aanbod van vraagstukken te vergroten, proactief eigenaarschap te stimuleren en meerdere locaties voor de Tafel te bereiken.
De add-on werd op 1 juni 2015, bij het 5-jarig bestaan van de Tafel van 5, gelanceerd op deze website.